Bewonerstevredenheid

Bewonerstevredenheid

Samen werken aan een veiliger Groningen; dat is de missie van Centrum Veilig Wonen. Bewonersgerichtheid is daarbij een van onze kernwaarden en daarom zetten we bewoners centraal bij alles wat we doen. De mening van bewoners over onze dienstverlening is voor ons van groot belang.

Onafhankelijk onderzoek

Om erachter te komen hoe wij als organisatie gewaardeerd worden door bewoners die met ons te maken hebben (gehad), laten we een continu bewonerstevredenheidsonderzoek uitvoeren door het onafhankelijke onderzoeksbureau Customeyes. Het onderzoeksbureau verstuurt de vragenlijsten, verwerkt de resultaten en koppelt deze vervolgens anoniem aan ons terug. Zo hebben wij inzicht in hoe wij gewaardeerd worden en waar wij onze dienstverlening eventueel kunnen verbeteren, maar weten we niet wie de vragenlijst heeft ingevuld.

De vragenlijsten

Er worden door Customeyes twee soorten vragenlijsten uitgestuurd. Sommige vragenlijsten gaan over een gedeelte van het proces, bijvoorbeeld de schademelding of de schadeafhandeling. Deze lijsten worden aan een gedeelte van de bewoners gestuurd. Daarnaast krijgt iedere bewoner aan het einde van het schadeherstelproces een vragenlijst die het gehele proces bevraagt.
Let op: De cijfers zijn geen 'reguliere rapportcijfers' van 1 tot en met 10. Bewoners antwoorden op stellingen in de vorm van helemaal mee eens (10), mee eens (7,5), niet mee eens/niet mee oneens (5), mee oneens (2,5) en helemaal mee oneens (0).

Resultaten

Benieuwd naar de resultaten van het onderzoek? Via onderstaande button komt u op de pagina van Customeyes met resultaten van het onderzoek naar Centrum Veilig Wonen. Deze resultaten worden dagelijks bijgewerkt.

resultaten bekijken