Deel jouw meest bijzondere CVW-ervaringen!

Deel jouw meest bijzondere CVW-ervaringen!

Aan het einde van dit jaar sluit Centrum Veilig Wonen na vijf jaar haar deuren. Dit willen we uiteraard niet zo maar voorbij laten gaan. Samen zijn we immers onderdeel geweest van één van de meest bijzondere ‘operaties’ die Nederland heeft gekend. We hebben veel werk verricht, uitdagingen overwonnen en successen behaald. Wat ons betreft zijn dit herinneringen om nooit te vergeten! 

Eén van de dingen waar we dan ook mee bezig zijn, is het ‘vastleggen’ van de meest bijzondere CVW-ervaringen van de afgelopen vijf jaar. We kunnen – of liever gezegd: willen – hier nog niet te veel over vertellen, maar we willen hiermee in ieder geval bijdragen aan een mooie, gepast trotse afronding van datgene wat we met elkaar hebben gedaan en bereikt.

 

Jullie persoonlijke ervaringen

Het verhaal van CVW is natuurlijk niet compleet zonder jullie persoonlijke ervaringen. Daarom willen we jullie vragen de meest bijzondere met ons te delen. Wat was voor jou het mooiste moment? En wat was juist het moeilijkste moment? Waar ben je het meest trots op? En wat heeft op jou de meeste indruk gemaakt? Deel jouw verhaal met ons. Hier kun je ook de vijf mooiste CVW-foto’s uploaden die jij nog in je bezit hebt en die wij eventueel kunnen gebruiken.

Je verhalen en foto's kun je insturen via onderstaand formulier. 
 

De kaders

Let op, voor de goede orde benadrukken we het volgende:

 1. Het ‘overzicht’ van vijf jaar CVW is vooral voor onszelf bedoeld en wordt met name verspreid onder (oud-)collega’s.
  Daarnaast wordt het ook selectief gedeeld met een aantal van onze stakeholders. Denk dan bijvoorbeeld aan de aandeelhouders. Hopelijk ontvangen we veel reacties! Daarmee ontkomen we er vanzelfsprekend niet aan om hieruit een selectie te maken.
 2. Door jouw input met ons te delen, ga je automatisch akkoord met publicatie van jouw tekst, naam en foto. De redactie behoudt zich het recht voor de tekst in te korten / aan te passen.

Het eindresultaat

Wil je het eindresultaat ook thuis ontvangen? Vul dan in het formulier ook je adresgegevens in. Dit is alleen noodzakelijk voor medewerkers die voor 2019 bij CVW zijn vertrokken. 

Deel jouw meest bijzondere CVW-ervaringen!
 • Heb je bij iedere vraag een mooi verhaal? Deel het met ons. 
  Je bent natuurlijk niet verplicht om alle vragen te beantwoorden!
   

 • *
 • Heb je nog foto’s uit jouw tijd bij CVW?

 • Wij ontvangen graag de vijf mooiste, meest sprekende die we rechtenvrij mogen gebruiken. (Uiteraard worden de foto’s gescreend in het kader van de AVG-wetgeving)
  De minimale resolutie voor een foto is 300 dpi.
   

 • Kies bestand

  (.jpg, .jpeg, .png)

 • Kies bestand

  (.jpg, .jpeg, .png)

 • Kies bestand

  (.jpg, .jpeg, .png)

 • Kies bestand

  (.jpg, .jpeg, .png)

 • Kies bestand

  (.jpg, .jpeg, .png)

 • Om een mooie, zo compleet mogelijke mix van alle facetten van CVW te krijgen, vragen we je aan te geven wanneer je voor CVW werkzaam was.

 • Ben je voor 2019 bij CVW vertrokken en wil je het overzicht van vijf jaar CVW ontvangen?

 • Laat hier je gegevens achter en we sturen een exemplaar naar je op: