Versneld herstel

Uw aardbevingsschade binnen enkele dagen hersteld

Aardbevingsschade aan uw huis is erg vervelend. Het liefst wilt u dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Daarom biedt Centrum Veilig Wonen u bij een deel van de schades ‘Versneld Herstel’. Hierbij wordt al binnen vijf dagen na melding begonnen met de reparatie van de schade.

Wat is Versneld Herstel?

Bij Versneld Herstel is alles erop gericht om aardbevingsschade zeer snel en vakkundig te repareren. Wanneer u schade meldt bij Centrum Veilig Wonen, beoordeelt de schade-expert tijdens de schade-inspectie bij u thuis of uw schade in aanmerking komt voor Versneld Herstel. Vooral schades die een korte hersteltijd hebben, komen voor Versneld Herstel in aanmerking. Te denken valt aan stuc-, schilder- en metselwerk wat binnen één of twee dagen verholpen kan worden. Als u in aanmerking komt, zal de schade-expert u om uw toestemming vragen om het proces op te starten.

 

Na uw akkoord maakt Centrum Veilig Wonen binnen 24 uur een afspraak met u voor het herstellen van de schade. Een schadeherstelbedrijf uit uw eigen woonomgeving komt vervolgens binnen vijf werkdagen na uw schademelding langs om de schade aan uw huis te herstellen. Het inplannen van de inspectie en het herstel gebeurt altijd in overleg met u.

Voordelen van een snelle reparatie door Centrum Veilig Wonen

Versneld Herstel door Centrum Veilig Wonen biedt u als bewoner een aantal voordelen:

  • Uw schade wordt zeer snel en vakkundig hersteld. Binnen vijf dagen na uw schademelding wordt gestart met de herstelwerkzaamheden. Het herstel wordt uitgevoerd door vakmensen die voldoen aan de door Centrum Veilig Wonen gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gedrag en communicatie.

  • Centrum Veilig Wonen is uw vaste aanspreekpunt en houdt toezicht op de veiligheid, kwaliteit en planning van de herstelwerkzaamheden.

  • U wordt volledig ontzorgd en heeft zelf geen omkijken naar het herstellen van de schade aan uw woning. Als het nodig is, schakelen wij ook een schoonmaak of verhuisbedrijf in. Centrum Veilig Wonen regelt het van a tot z.

  • Centrum Veilig Wonen staat garant voor de kwaliteit van het herstel.