Algemene informatie

Goed geregeld!

Om het verblijf in uw tijdelijke woning zo aangenaam mogelijk te maken, hebben CVW, Jan Snel en de beheerder Focuz Support een aantal zaken standaard voor u geregeld.

Verhuizen

Onze tijdelijke woningen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Uw eigen inboedel wordt door een erkend verhuisbedrijf (samen met u) ingepakt, verhuisd en geconditioneerd opgeslagen. U kunt, tijdens de periode dat uw inboedel is opgeslagen, niet bij uw spullen. De door ons ingepakte dozen met uw persoonlijke bezittingen die mee moeten naar de tijdelijke woning, verhuist u zelf. Verhuist u terug naar uw eigen woning, dan wordt uw inboedel door het verhuisbedrijf daar naartoe gebracht. Het uitpakken is uw eigen verantwoordelijkheid.

Sleuteloverdracht

Bij de sleuteloverdracht wordt u ontvangen door onze beheerder(s) van Focuz Support. Zij zijn tijdens uw verblijf uw aanspreekpunt voor zaken in de woning. U ontvangt een informatiemap en krijgt uitleg over bijvoorbeeld het gebruik van de infrarood verwarmingspanelen. U loopt met de beheerder door de woning en tekent bij de overdracht een zogenaamd 'proces verbaal van oplevering'.

Onderhoud

Terreinonderhoud

Het gras rondom uw woning wordt gemaaid en de heggen worden gesnoeid. Ook de parkeerplaatsen en het omliggende terrein waar de woningen staan, vallen onder het terreinonderhoud.

 

Technisch onderhoud

Via de beheerder kunt u een servicemelding doen als er sprake is van een technisch mankement in uw woning. Hij regelt eventueel een reparateur en zorgt ervoor dat het op korte termijn wordt opgelost.

 

Schoonmaak

De woning wordt voor uw komst schoongemaakt en gecontroleerd op bijvoorbeeld eventuele gebreken of ontbrekende inventaris. Als u vertrekt, loopt de beheerder met u door de woning om te bepalen of alles wordt opgeleverd zoals het hoort. De ramen aan de buitenkant van de woning worden regelmatig gewassen. Tijdens uw verblijf bent u zelf verantwoordelijk voor de schoonmaak in uw woning.