Projectleider Joyce zoekt naar praktische en duurzame oplossingen

Joyce Vink is als projectleider Bouwkundig Versterken de schakel in versterkingsprojecten. Joyce is betrokken bij het plan van aanpak, begrotingen en vergaderingen. Daarnaast bewaakt ze de voortgang, budgetten en kwaliteit.

“In mijn functie is het belangrijk dat we ons verplaatsen in de bewoners, dat we ze het gevoel geven dat ze bij ons in goede handen zijn. We willen hen helpen en ervoor zorgen dat zij zo weinig mogelijk last van ons hebben. Ons doel is om ervoor te zorgen dat hun huizen veiliger zijn bij aardbevingen, zodat erin veiliger gewoond, geleefd en gewerkt kan worden.

Ik ben bouwkundig opgeleid, ik zet mijn kennis en kunde in op het terrein waarvoor ik heb geleerd. Dat doe ik in de provincie waar ik heb gestudeerd en zelf ook woon. Dat voelt heel goed want ik kan mij nu inzetten om mensen te helpen. Wat ik vooral geleerd heb is dat je heel goed moet uitleggen wat je doet en waarom je het doet. Altijd eerlijk zijn over de zaken die je gaat aanpakken en de planning die je voor ogen hebt. In mijn functie is de opleiding en ervaring als bouwkundig expert niet voldoende. Je moet ook een flinke dosis empathie hebben, sociaal zijn en levenservaring hebben zodat je je kunt inleven en verplaatsen in het gevoel en het leven van de bewoners. Mijn functie is zeker geen startersfunctie, je moet al wel een tijdje meelopen in het vak.”

Maak kennis met je toekomstige collega’s