Wie zoeken wij?

Centrum Veilig Wonen zoekt professionals die bevlogen zijn en met enthousiasme willen meehelpen aan het verder uitbouwen van onze organisatie. Kandidaten die in Noord Nederland wonen – met name in ons werkgebied – genieten de voorkeur.

Werken bij CVW

Centrum Veilig Wonen is een middelgrote, klantgerichte en informele organisatie. Onze medewerkers werken vanuit een modern bedrijfspand in Appingedam. Je werkt er met bevlogen collega’s die hun schouders zetten onder onze gemeenschappelijke uitdaging en met enthousiasme meehelpen aan het verder uitbouwen van onze organisatie. De uitdaging die je daarbij aangaat is niet eenvoudig. De impact van de aardbevingsschade is groot en emoties lopen soms hoog op. Daar heb je oog en hart voor. In alles wat je doet, zet je de bewoner centraal. Je werkt daarmee aan herstel. Van woningen en gebouwen. En van vertrouwen.

Ben jij klaar voor dé grootste uitdaging van Groningen? Wil jij je inzetten voor de meest relevante taak van deze regio? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als medewerker van Centrum Veilig Wonen zet jij je elke dag in om de gedupeerden van de gaswinning in het Groninger aardgasgebied te helpen en te ontzorgen. We begeleiden bewoners en versterken woningen en gebouwen. Daarmee dragen we in woord en daad bij aan de veiligheid van de bewoners van het gebied. Bouw jij met ons mee aan een sterker Groningen?

Maak kennis met je toekomstige collega’s